Handle jakt -og fiskeutstyr på nettet

Shop hunting -and fishing tackle onlineDet er ikke stort vanskeligere å handle jakt- og fiskeutstyr på nettet enn det er å handle andre ting. Fordelene er stort sett de samme, ulempene også. Men det at nettmarkedet også for disse varene er stadig voksende antyder at flere og flere benytter seg av netthandel og mye tyder vel på at den trenden kommer til å vokse. På samme måte som at stadig flere spiller på nettet. På Lucky Nugget for eksempel.

Som å handle andre ting på nettet

Nettbutikkene er mange og det er jo ikke vanskeligere å se seg om i en norsk nettbutikk enn det er å se seg om i en svensk, tysk eller engelsk. Ja, amerikansk for den saks skyld. Angivelse av størrelser og liknende kan være litt annerledes, men det finnes det jo omregningstabeller for.

En ulempe ved netthandel er at man ikke kan prøve varen der og da. Det er selvfølgelig først og fremst en ulempe, dersom man kjøper klær. Én skalljakke i Large trenger ikke tilsvare et annet fabrikat i samme størrelse og selv om man normalt bruker Large så kan akkurat den modellen man ser på nettet, være skåret slik at den ikke passer. Men da gjelder det samme for jaktklær som for andre klær at enten får man gå i en fysisk butikk å teste varen der før man handler på nettet, eller så får man benytte seg av den returrett nettbutikkene tilbyr dersom varen ikke passer.

En jaktkniv koster mye penger og er et såpass viktig redskap at man vil jo gjerne kjenne hvordan den ligger i hånden før man kjøper den. Samme her, men finnes det ikke returrett på den bør man la være å kjøpe den dersom man ikke kjenner en som har samme kniven og som lar en teste.

Moms tilkommer ofte!

Ettersom nettbutikker ofte ligger utenfor Norge, skal man være klar over at man som regel må legge på moms når man handler. Det eneste unntaket er om varen, inkl. frakt, koster mindre enn 200 kroner.

Leave a Reply